Familien Flugstad Østberg sitt hytteprosjekt

Familien Flugstad Østberg sitt hytteprosjekt.

Familien Flugstad Østbergs hytteprosjekt. Del 4: Hyttekos

Sammen med snekkerne jobbet familien Flugstad Østberg på spreng for å få hytta klar til sommeren. Det klarte de med god margin, og de gledet seg over å ta den nye helårshytta i bruk.

Hytte ferdigAllerede på forsommeren 2020 flyttet de inn. Etter flere uker med hardt arbeid kunne hele familien samles og nyte sommervarmen ved Mjøsa. Det nye bygget måler nå ca. 68 m2 i grunnflate, noe som er mer enn dobbelt så stort som den opprinnelige hytta. I tillegg har de fått en etterlengtet hems på ca. 40 m2.

Med tre gode og lune soverom kan nesten hele familien oppholde seg på hytta og nyte både kalde og varme kvelder og nyte den utrolige utsikten utover Mjøsa.

Den nye Flugstad Østberg-hytta er oppgradert med sanitære forhold og innlagt strøm, som gir et bredere bruksområde og bedre komfort. Med solide materialer i vegg, tak og gulv nyter familien en behagelig innetemperatur året rundt.

Gjennom sommeren har Ingvild nærmest bodd på hytta, da det passet spesielt godt å ha et sted å slappe av, og hvor hun også kan drive med alternativ trening. Også Ingvilds bror, Eivind, og hans familie har brukt hytta flittigog stedet har vært som et «eldorado» for barna. Det at hele familien nå kan bruke hytta gir stor glede for alle, og familien er storfornøyd 
både med egen innsatog hjelpen fra snekkerne - og ikke minst med de enkle og solide løsningene fra Hunton.


«For en ikke-profesjonell byggeleder (undertegnede), har servicen fra Hunton lettet arbeidet betraktelig og vært helt avgjørende for en god byggeprosess», avslutter Helge Østberg.

 

LES DEL 3GÅ TILBAKE TIL START

Topics: Hytte